Autónyitás profi módon percek alatt

Autónyitás

Autónyitás profi módon percek alatt – hogyan csináld, hogyan NE csináld!

 

Gondod akadt az autónyitással? Minden technika csődöt mond a környezetedben? Ne stresszelj ez mással is előfordult már, hogy a modern technológia csoportosan csődöt mondott körülötte. Megmutatjuk, hogyan találj egyszerű és gazdaságos megoldást a problémára.

A probléma mögött egy sor meghibásodás állhat; lemerült az akkumulátor, elromlott a távirányító, elromlott a zár, elvesztetted a kulcsot, bent hagytad a kulcsot a kocsiban… Az ok számtalan, a megoldás viszont mindig ugyanaz: ki kell nyitni az autót. Méghozzá úgy, hogy nem teszel kárt benne, tehát az ablak betörése, a zár feltörése nincs a helyes megoldások listáján.

 

Mit NE tegyél, ha autónyitásra van szükség?

 

  • Ne próbáld meg leutánozni egy „profi” youtuber videóját vagy követni egy blogger hasznosnak tűnő tanácsait! Ami a neten egyszerűnek és jó ötletnek tűnik, szinte biztos, hogy károkat okoz az autódban, és/vagy sokkal bonyolultabb, mint a videón látszik
  • Ne hívd fel egy ezermester hírében álló cimborád, hogy kisegítsen
  • Ne próbáld meg elintézni indulatból: a kocsiablak betörése sokkal drágább, mint a hivatásos segítség
  • Ne hívj vontatót, mert csak felesleges pénz, idő es energiakidobás. Ha minket hívsz, kimegyünk a helyszínre és ott nyitjuk ki a kocsidat.

 

Autónyitás profiktól

 

A fentiek helyett inkább csörgess meg minket, mondd el, hogy hol vagy, és hogy mi a hibajelenség! Érdemes megemlítened azt is, milyen típusú és milyen évjárat az autód, így már eleve tudunk készülni.

Kiszállunk a helyszínre, az ország bármely területén menetidő +1 órán belül ott vagyunk. Miután bemutatod a kocsi jogos használatát igazoló papírokat, akkor neki is látunk a munkának. Rutinos, szakképzett kollégáink a modern felszerelések segítségével pikk-pakk megoldják a problémád. Jó áron, hatékonyan dolgozunk bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen válaszolunk.

Ha tehát autónyitással akadt gondod, se be, se ki nem nyílik a kocsi ajtaja, akkor tárcsázd a számunkat, az ország egész területén segítünk:

06 20 575-15-95

 

Milyen helyzetekben tudunk segíteni?

 

Gyakorlatilag bármiben. Ha alkatrészcsere kell, vagy nem reagálna a kulcs a zárra, mert össze kell újra hangolni a két eszközt, netán a kulcsod megsérült vagy elveszett, mi egyaránt tudunk abban segíteni, hogy újra a kormány mögé ülj és nyeregben érezd magad. Nincs az a probléma, amit rutinos szakembereinkkel és modern eszköztárunkkal meg ne tudnánk neked oldani. Mindegy mi áll az akut probléma mögött – nincs mit stresszelni a diagnózison, mert az nem lehet halálos. 

Az autónyitás mellett szívesen adunk praktikus tanácsokat, hogyan tartsd karban a zárat és a távirányítót ahhoz, hogy ilyen kellemetlen helyzet ne forduljon elő többet. 

Az autónyitás során minden törvényt, jogszabályt, ami szolgáltatásunkat érinti, be is tartunk, de ehhez szükséges minimális adminisztrációra kötelezünk csupán. A pozitív végeredmény garantált, és nem kell tartanod a csillagos eget verdeső végszámlától sem.

A nyitásra kétféle garanciát is vállalunk:

  1. ha nem sikerül kinyitni, mi fizetünk (ilyenre még nem nagyon volt szükség;))
  2. ha a kocsidon bármilyen sérülés, karcolás keletkezne, megtérítjük a károdat (erre sem)

Ha tehát makacskodik a zár, vagy a kulcs, ne feszegesd, hívj minket:

06 20 575-15-95

Hidd el, hogyha az élet néha nagyon is nyomasztóan összehozza a dolgokat, de mindig van, aki segít kibogozni. Nem nyílik az autód ajtaja? Akkor tárcsázd az alábbi számot, hogy a gondot gyorsan és biztosan levehessük a fejed felől. 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük