Autó ajtó nyitás kulcs nélkül? Sima ügy!

Autó ajtó nyitás

Mi a megoldás az autó ajtó nyitásra?

 

Ha létezik olyan szituáció, amikor tehetetlennek érzi magát az ember, akkor minden bizonnyal a saját autónk mellett való ácsorgás ide tartozik, amikor fogalmunk sincs, merre lehet annak a kulcsa. A jó hír az, hogy tudok segíteni a problémádon! Eddig már több mint 4000 autót nyitottam sérülésmentesen, szerintem a te kocsiddal is megbirkózom:). Az autó ajtó nyitás, ha működik a zár, akkor könnyű feladat…

 

Autó ajtó nyitás, ha se slusszkulcs, se pótkulcs

 

Függetlenül attól, hogy elhagytad vagy ellopták a kocsikulcsodat, a lényeg ugyanaz: állsz a saját autód mellett, aminek nem tudod kinyitni az ajtaját. Amennyiben a pótkulcs használata sem lehetséges opció, akkor az egyetlen megoldás ilyenkor, ha szakembert hívsz a helyszínre, aki sérülés nélkül kinyitja az autózárat. Innentől kezdve egy autókulcs programozóra bízhatod magad, aki készít neked egy vadiúj slusszkulcsot. Az adott szituációban úgy tűnhet, minden elveszett, de hidd el, nagyon sok ilyen esetet láttam már, amelyek közül mind happy enddel végződött.

 

Bezártad a kulcsodat?

 

Ez talán a legidegesítőbb: a slusszkulcs ott van tőled egy karnyújtásnyira, csak éppen egy nyithatatlan ajtó választ el tőle. Ha bezártad a kulcsodat a saját autódba és nincs kéznél a pótkulcs, akkor nincs mese, valahogy vissza kell szerezned. Amennyiben szeretnéd, hogy a művelet közben ne sérüljön az autód, akkor semmiképpen ne próbálkozz házi praktikákkal, bízd a feladatot egy szakemberre, aki néhány perc alatt kihúz téged a szorult helyzetedből!

 

Megvan a kulcs, de nem működik?

 

Szintén igen bosszantó, ha hiába tartod a kezedben a kulcsot, az autózár mégsem nyílik. Ilyenkor van esély arra, hogy a kulcs vagy a távirányító hibásodott meg, de az is lehet, hogy a zárszerkezettel van valami gond. Ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai. Mivel nem tudhatod laikusként, mi áll a probléma hátterében, nem érdemes egyedül megpróbálnod orvosolni a gondot. Mindenképpen hívj szakembert a helyszínre, aki hamar beazonosítja a problémát, kinyitja az ajtókat és újra használhatod a működő autódat.

 

Mennyi idő az autó ajtó nyitás és mennyibe kerül?

 

A két legfőbb kérdés, ami mindenkit érdekel a fenti szituációk esetén. A zárnyitás ára attól függ, hogy pontosan milyen probléma áll a háttérben. Az viszont biztos, hogy ha Budapest területén belül történt a baj, akkor a kiszállásért nem számolunk fel pluszköltséget, ráadásul azonnal elindulunk hozzád. Természetesen a zárnyitás előtt mindig tisztázzuk az árat, így biztosan nem érnek majd meglepetések. 

Nem kell ránk sokat várnod, Budapesten egy óra alatt a helyszínre érünk és alig pár perc alatt orvosoljuk a problémát.

Autó ajtó nyitása sérülésmentesen – mentsd el a számunkat, hogy meglegyen baj esetére:

06 20 5751595

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük